Fysiotherapie de koning

Wat zijn de voordelen van een Botox behandeling?

Geplaatst op

Overweeg je een botoxbehandeling? Dan is het goed om hier alles over te weten. In deze blog behandelen we dan ook de voordelen van het cosmetisch middel.

Minder rimpels

Eén van de grootste voordelen van Botox, is dat dit ervoor zorgt dat jouw rimpels verdwijnen. Dit is tevens ook de reden waarom mensen een botoxbehandeling willen. Met een paar kleine prikjes ben je voor 3 tot 6 maanden van je rimpels af. Na een botoxbehandeling zie je er frisser, jonger en uitgerust uit.

Een natuurlijk resultaat

Zoals benoemd laat botox amsterdam rimpels en lijntjes in je gezicht verdwijnen. Dit gebeurt echter allemaal op een natuurlijke manier, waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetisch behandeling bent ondergaan. Het enige is dat het mensen in jouw omgeving zullen zien dat je er uitgerust en uitgeslapen uitziet. Maar ze zullen niet zien dat dit komt door een botoxbehandeling

Een vrij snelle behandeling

Een behandeling met Botox wordt niet voor niks een hele snelle behandeling genoemd. De behandeling duurt namelijk zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode.

Tijdelijke werking

Een botoxbehandeling is niet permanent, Botox is een natuurlijke stof die na verloop van tijd wordt afgebroken door het lichaam. In de meeste gevallen verdwijnt het effect na drie tot zes maanden. Wanneer je niet tevreden bent met het resultaat, zal je een aantal maanden moeten wachten. Botox is namelijk niet te verwijderen. De chirurg zou het wel kunnen bewerken.

De behandeling is veilig

Botox wordt niet alleen in de cosmetische industrie gebruikt, maar kent ook veel medische toepassingen. Omdat Botox onder de geneesmiddelenwet valt, is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van dit middel. Er zijn in de 30 jaar dat Botox op de markt is, geen nadelige effecten voor de gezondheid of ernstige complicaties gevonden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden