Fysiotherapie de koning

Met rugklachten naar de chiropractor

Geplaatst op

MoveWell behandelt patiënten met een hernia en/of soort gelijke klachten zoals ischias, stenose en discopathie van de onderrug. Chiropractor Hilversum introduceert de Kennedy Decompressie behandeltafel aan Hilversum. Deze behandeltafel heeft zijn effectiviteit in de Verenigde Staten bewezen en MoveWell is trots dat wij deze therapie nu kunnen aanbieden.

Decompressie therapie maakt nu deel uit van ons chiropractie- en oefentherapie protocol. Zo kunnen wij bijvoorbeeld hernia’s nog effectiever behandelen.

Deze behandeltafel tafel creëert een verlagende druk in de lage rug, waardoor de druk op de tussenwervelschijf en zenuw vermindert met als resultaat klachten verlichting.

Chiropractie in combinatie met decompressie technieken

Chiropractie en decompressie technieken zijn twee benaderingen die kunnen worden gebruikt om pijn en ongemak in het lichaam te behandelen. Deze benaderingen zijn gericht op het corrigeren van de oorzaken van problemen zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en andere soorten pijn. Hoewel deze technieken afzonderlijk kunnen worden gebruikt, worden ze vaak gecombineerd om een ​​uitgebreidere benadering van de behandeling te bieden.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een holistische benadering van de gezondheidszorg die zich richt op het verbeteren van de functie van het lichaam door de wervelkolom en het zenuwstelsel te corrigeren. Chiropractoren gebruiken vaak manipulatietechnieken om de wervelkolom te bewegen en het lichaam te helpen herstellen van verschillende aandoeningen. Deze technieken kunnen helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de beweging.

Wat is decompressie?

Decompressie technieken daarentegen zijn gericht op het verlichten van druk op de wervelkolom en andere delen van het lichaam. Dit kan worden bereikt door het gebruik van tractie, rektechnieken en andere technieken die zijn ontworpen om de tussenwervelschijven te ‘scheiden’ en zodoende de druk op de zenuwen te verminderen. Deze technieken zijn nuttig voor het behandelen van hernia’s, uitpuilende schijven en andere aandoeningen die druk op de wervelkolom veroorzaken.

Combinatie van chiropractie en de decompressie bij Chiropractor Hilversum MoveWell

Wanneer deze technieken samen worden gebruikt, kan de patiënt profiteren van de voordelen van zowel chiropractie als decompressie. Door de wervelkolom te manipuleren en de druk op de tussenwervelschijven te verminderen, kan de patiënt verlichting krijgen van pijn en ongemak. Bovendien kan het verbeteren van de algehele functie van het lichaam helpen om toekomstige problemen te voorkomen.

Als u last heeft van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of andere soorten pijn, kan het de moeite waard zijn om een ​​chiropractor te raadplegen die bekend is met decompressie technieken. Samen kunnen deze benaderingen u helpen om uw pijn te verminderen en uw algehele gezondheid te verbeteren. Het is altijd belangrijk om eerst uw zorgverlener te raadplegen voordat u een nieuwe behandeling begint, en om ervoor te zorgen dat u werkt met een gekwalificeerde en ervaren zorgverlener.

Decompressie criteria bij MoveWell

Komt u lang dan kijk of u last heeft van 1 van de volgende 3 punten:

  • Diagnose hernia lage rug, ischias, stenose klachten allen resulterend in pijnklachten.
  • Pijn in de onderrug en uitstraling in 1 of beide benen
  • Pijn op de schaal van 0-10 die erger is dan 7 (0=geen pijn, 10= hevige pijn)

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden